Hvad gør Bedste Film unik?

Det er ikke meningen, at vi skal være et alternativ til imdb.com og de andre filmindekseringssider derude. De sider har tusindvis af film på deres sider og det kan vi aldrig nogensinde hamle op imod det. Men hos os, kan man få et hurtigt overblik over de bedste film – kort og godt.

Vi lever i dag i et informationssamfund, hvor vi konstant bliver bombarderet med information og hvis vi ikke på en eller anden måde får sorteret i denne information, så bliver det bare til støj. Vi forsøger derfor at give den almindelige dansker et hurtigt overblik over de bedste film i forskellige kategorier, så han eller hun hurtigt kan tage en beslutning om hvilken film de vil se.

Det bliver specielt endnu mere aktuelt med de filmstreamingstjenester, der bliver mere og mere udbredt i dag. Dér kan man jo i modsætning til den traditionelle film udlejningsbutik vælge mellem flere tusind film. Men hvordan skal man da nogensinde vælge?!

Vi giver således et hurtigt overblik, så man kan besøge os og finde ud af hvilken film man skal se og så surfe over til filmstreamingssiden og vælge den film og ikke skulle kigge alle de andre film igennem.