Hvordan navigerer man rundt på Bedste Film?

Vi har valgt at inddele sitet i 3 hoved indgange som du kan se øverst på siden. De er:

  • Film efter genre
  • Film efter år
  • Film efter skuespiller

Så for at finde en film skal du have et  fix-punkt. Er det en bestemt genre du gerne vil se? Er det en film fra et bestemt år? Eller er det måske med din ynglings skuespiller? Afhængig af hvad dit fix-punkt er, så vælger du den pågældende kategori og så får du en liste frem med de 10 bedste film indenfor den kategori.

Vi har valgt max at have 10 film i hver kategori. Det har vi gjort fordi vi nemlig kun vil have de bedste film og ikke vil til at ligne imdb.com. Det betyder også at når der kommer nye film, så skal vi ind i en proces med at vælge nogle film fra..

Og det er her vi i fremtiden håber på en stor brugerinvolvering.  Vi kunne nemlig godt tænke os at lade det være op til jer besøgende hvilke film, der skal blive i kategorien og hvilken én film der skal ud – hvis der skal en ny film ind.

Så der tænker vi at lave en afstemning med de 10 film, der allerede er i den pågældende kategori og ”boblerne” om man så må sige og dén film, der kommer på 11. pladsen ryger så ud. Det tror vi er den rette måde at gøre det på, så vi fortsat kun har de bedste film.

Vi har også tænkt på en fjerde kategori – nemlig ”Film efter sprog”, så man kunne fx vælge den bedste dansk-sproget film, eller bedste britiske film. Men det har vi indtil videre valgt at gennem, da vi hurtigt kommer ud i bedste tyske og franske film og her er vi ikke så stærke.

Hvis du har nogle spørgsmål til hvordan du bruger Bedste Film er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os og så vender vi hurtigst muligt tilbage.