Finding Neverland

Post image for Finding Neverland

by Helge Vang Andersen

VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne film?

I denne film spiller Johnny Depp forfatteren J. M. Barrie og vi følger hvorledes han bliver inspireret til at skrive klassikeren Peter Pan. Efter en trist premiere på hans seneste teaterstykke møder Barrie tilfældigvis fire drenge i Kensington Gardens og som tiden går opstår der et varmt venskab mellem dem.

Barrie viser sig, at være en fantastisk legekammerat og en god faderfigur for de fire drenge og deres fantasifulde krumspring giver ham idéen til et teaterstykke om nogle drenge som nægter at blive voksne – specielt én dreng opkaldt efter den yngste af de fire brødre Peter Llewelyn Davies.

Men det er ikke alle, der synes at Barrie bør være så meget sammen med de fire drenge. Hans kone ender således med at lade sig skille fra ham. Og selv om drengenes moder (spillet af Kate Winslet) er glad for Barrie, så er børnens bedstemor det absolut ikke og hun får sat en stopper for deres leg.

Finding Neverland er en helt igennem fantastisk, sjov, kærlig og underholdende film, der handler om livet, kærligheden, døden og det at blive voksen. Du må på et eller andet tidspunkt få set denne perle!

Finding Neverland, 8.7 out of 10 based on 3 ratings