Harry Potter og flammernes pokal

Post image for Harry Potter og flammernes pokal

by Helge Vang Andersen

VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne film?

Harry Potter (spillet af Daniel Radcliffe) starter på sit 4. år på Hogwarts, og det tegner til at blive endnu et spændende år for Harry og hans venner Ron og Hermione.

Dette år afholdes den kæmpe intermagiske konkurrence, Turneringen i Magisk Trekamp, hvor elever fra tre skoler dyster mod hinanden i livsfarlige konkurrencer. Deltagerne vil i løbet af skoleåret blive stillet overfor tre udfordringer. Disse opgaver vil stille meget store krav til deres magiske kræfter, deres mod, deres generelle evner og kløgt, og ikke mindst deres evne til at håndtere og komme ud af farlige situationer. Det viser sig, at Magisk Trekamp faktisk er så farlig, at der tidligere er elever, som er døde i forsøg på at udføre de forskellige opgaver. Så det bliver besluttet af man være over 17 år for at melde sig til turneringen.

Når man har tilmeldt sig trekampen, ved at lægge sit navn ned i Flammernes Pokal, kan man ikke trække sig tilbage. Man skal altså gennemføre, idet der ved tilmeldelse sker en uopsigelig magisk kontrakt.

Harry ønsker ikke at deltage, men på en eller anden måde ender hans navn alligevel endt ned i Flammernes Pokal og han bliver trukket ud som den fjerde deltager! Så nu bliver Harry stillet over for hans hidtil mest krævende opgaver i sin unge troldmandskarriere.

Harry Potter og flammernes pokal, 8.8 out of 10 based on 6 ratings