Løvernes Konge

Post image for Løvernes Konge

by Helge Vang Andersen

VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne film?

Løveungen Simba har meget svært ved at vente til han bliver Løvernes Konge efter hans far. Men vejen til tronen viser sig at være lang og farlig. Først skal han nemlig lære at tage det ansvar, der følger med, når man skal være konge – eller sagt på en anden måde – han skal blive voksen.

Men som sagt er vejen til tronen farlig. Simba skal nemlig overvinde alle de farer, der ligger og lurer på en tronfølger. Scar, Simba’s onkel, vil meget gerne være konge istedet for Simba. Derfor lægger lægger sammen med de ækle hyænerne luskede planer, om at tage magten på Kongesletten. Det lykkes Scar at narre Simba’s far som desværre dør, mens Simba ser på.

Scar er så udspekuleret, så han får det til at se ud som om, at det var Simba der var årsag til hans fars død. Det får Simba til at stikke af. Men efter nogle år vender Simba tilbage til Kongesletten. Han er nu blevet en voksen løve med et ordentlig brøl i bagagen, og med sig har han sine 2 fantastiske venner Timon og Pumba, som vil gøre alt for at hjælpe deres ven. Simba’s plan er at tage sin retsmæssige plads på tronen fra Scar – men det er heller ikke uden fare fordi Scar giver sig nemlig bare ikke sådan.

Løvernes Konge, 9.0 out of 10 based on 2 ratings