Billige Blue ray film

by Helge Vang Andersen

Klik her for at købe billige blue ray film. Blue Ray er afløseren for DVD-formattet og bliver i højere og højere grad standard formattet, når man skal leje eller købe film i dag. Til forskel fra DVDen, så kan der på blue ray skiven være meget mere indhold (data). Det betyder, at filmene kan gemmes i langt højere kvalitet og med langt bedre lyd end tidligere.

Vi er jo allerede gået fra VHS til DVD og her var kvalitetsforskellen speciel mærkbar. Der gik vi nemlig fra et analogt format til et digitalt. Hvis man virkelig skal kunne se kvalitetsforskellen mellem DVD og blue ray, så skal man have sig en ægte HD-fjernsyn.

Og så kræver det selvfølgelig også, at man har en blueray afspiller. Den er indbygget i Playstation 3, men hvis man ikke har sådan én bliver man nødt til at gå ud at købe en afspiller inden man kan se sine blue ray film. Det er jo smart af producenterne at de bliver ved med at opfinde nye formatter, fordi så bliver vi som forbrugere hele tiden nødt til at gå ud og købe nye afspillere og nye fjernsyn.

Hvis du er i tvivl om hvilken film du skal købe, så har vi samlet en række film som vi mener er de bedste inden for forskellige kategorier. Du kan fx se de bedste film i 2012, de bedste komedie film eller de bedste film af Brad Pitt. Hvis du har nogle forslag til film som vi mangler vil vi meget gerne høre fra dig.