Lej film stream

by Helge Vang Andersen

Det er nemmere og nemmere at leje film i dag ved at streame dem online. De tre primære steder hvor du kan streamer film er på CDON, Lovefilm og Netflix.

Der er mange fordele ved at streame film, men den primære er at du ikke skal have en fysisk film. Det vil sige, at hvis du vil se en bestemt film, så er det bare at finde den og så streame den. Du skal ikke vente på at den kommer med posten eller ned i din lokale BlockBuster.

Der er dog nogle ting, der skal være opfyldt for at du får fuldt valuta for dine penge.

  • Hurtig nok internetforbindelse
  • Internet til dit TV

Det første punkt handler om, at for at kvaliteten af den film du ser er god nok kræver det, at du har en hurtig internetforbindelse. Vores anbefaling er 10 Mbit, men fx hvis du vil se HD film, så kan de godt kræve en endnu hurtigere forbindelse. Som tiden går får vi alle hurtigere og hurtigere forbindelser, så dette punkt behøver du ikke tænke så meget over.

Det andet punkt er at du skal selvfølgelig kunne streame film til dit TV. Der er jo ikke så meget sjov i at se film på computeren hvor man hverken sidder specielt godt eller har god lyd. Du skal derfor have fundet en løsning fx via et mediecenter hvor ved du kan få film signalet ind på dit tv. De nyere fjernsyn bliver i dag solgt med internet-adgang, så her er du fremtidssikret.

Hvis du mangler input til hvilken film du vil streame, så kig vores forskellige kategorier igennem – du kan fx se de bedste film i 2012.