Blow

Post image for Blow

by Helge Vang Andersen

VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne film?

George (spillet af Johnny Depp) er søn af Fred (spillet af Ray Liotta) og Ermine (spillet af Rachel Griffiths). Ermine er dog ikke den mest stabile mor, idet hun med jævne mellemrum forlade mand og søn i jagten på et bedre liv. Da George flytter hjemmefra til Californien i slutningen af 1960′erne sammen med sin bedste ven Tuna (spillet af Ethan Suplee) bliver han en iværksætter indenfor “hash-markedet”. Forretningen går godt og der går ikke lang tid før end han også er på USAs østkyst.

Da Georges partner dør af kræft finder han en ny partner i Diego (spillet af Jordi Molla). Diego foreslår at George skal blive mellemhandler mellem en colombiansk narkobaron og pusheren i Amerika og det er lige den rette hylde for George. Han stortrives nemlig i det miljø og forelsker sig snart i Mirtha (spillet af Penelope Cruz), med hvem han også får et barn sammen med.

Det er dog ikke lutter lagkage for George, da FBI er på sporet af ham. Så nu skal George sørge for en stabil opvækst for hans datter samtidig med, at han er på flugt fra FBI.

Blow, 3.7 out of 10 based on 3 ratings