Ocean’s Eleven

Post image for Ocean’s Eleven

by Helge Vang Andersen

VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne film?

Denne film er egentlig en genindspilning af en film tilbage fra 1960, men det bliver den absolut ikke dårlige af. Ocean’s Eleven starter med, at hovedpersonen Danny Ocean (spillet af George Clooney – istedet for Frank Sinatra, der spillede den oprindelige rolle tilbage i 1960) har behov for en ny udfordring.

Oceans nye udfordring er, at han skal røve 150 millioner dollers fra en bankboks under et af de største casinoer i Las Vegas. Det er selvfølgelig ikke nogen nem sag. Derfor bliver Ocean også nødt til at alliere sig med 10 andre med-kumpaner. Den første i hans hold er Rusty Ryan (spillet af Brad Pitt), som også hans højrehånd. Sammen rekruttere de de 9 andre – hver med sit speciale for at udføre den svære mission.

Det drejer sig om pengemanden Reuben Tishkoff (spillet af Elliot Gould), kortgiveren Frank (spillet af Bernie Mac), lommetyven Linus (spillet af Matt Damon), aldrende tricktyv (spillet af Carl Reiner), britisk eksplosionseksper Basher (spillet af Don Cheadle), teknik-nørden Dell (spillet af Eddie Jemison), stik-rend drengene Virgil (spillet af Casey Affleck) and Turk (spillet af Scott Caan), og den professionelle akrobatist Yen (spillet af Shaobo Qin).

En helt igennem sjov og underholdende film med et twist til sidst som er næsten umulig at regne ud!

Ocean's Eleven, 6.3 out of 10 based on 3 ratings